Hvad er TDC?

Hvad er TDC?

TDC er Danmarks førende leverandør af kommunikationsløsninger og er først på mange segmenter på det danske marked. Deres absolutte speciale er indenfor telefoni, internet, datakommunikation og TV. TDC har 3 forskellige tv-pakker.

Hvad er TDC’s digitale tv?

– Med TDCs digitale tv løsning får du også 20/2 Mbit/s bredbånd og telefoni – alt sammen, samlet et sted. Samtidig får du også fordele såsom TDC Play – hvilket vil sige at du får adgang til mere end 10 mio. musiknumre direkte fra dit fjernsyn. Du kan også tegne et plus abonnement så du kan spole, pause eller optage tv udsendelser.

Hvor mange kanaler har TDC hometrio?

Du får samme indhold med TDC HomeTrio Basic, TDC HomeTrio og HomeTrio Extra. Den eneste forskel er antal kanaler og pris. Med 3. forskellige TV-pakker af HomeTrio får du et bredt udvalg af muligheder for at se de TV-kanaler du måtte ønske at se – Lige fra sport, underholdning, videnskab til børneudsendelser.

Hvilke tv pakker har TDC?

TDC har 3 forskellige tv-pakker. Tv pakkerne er 3 grundpakker med mulighed for yderligere tilvalgspakker for at få ekstra tv kanaler hjem i stuen. TDC HomeTrio tv-pakkerne er fyldt med underholdning til hele familien med de bedste danske og udenlandske tv kanaler.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top