Wat DeepL?

Wat DeepL?

Vertalen met DeepL Translate – ‘s werelds meest accurate vertaler. Typ om te vertalen. Typ om te vertalen.

Wat is de beste online vertaler?

Volgens vertaalspecialisten levert Google Translate op dit moment de beste vertalingen, vooral bij grote talen. De kwaliteit van de vertalingen uit kleine talen is minder betrouwbaar. In veel talen kun je de vertaling ook laten uitspreken door een computer.

Hoe werkt DeepL?

Alle teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd, zodat ze nooit door derden kunnen worden ingezien. DeepL Pro geeft u onbeperkt tekstvertaling op zowel het web als in de apps. De gratis vertaler heeft beperkingen op het aantal tekens en het volume van de vertalingen.

Is DeepL gratis?

DeepL heeft tientallen vertaalcombinaties, in de meeste populaire talen. De Duitse vertaaldienst maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning, waardoor de vertalingen erg accuraat zijn. DeepL is gratis te gebruiken en beschikbaar voor Windows en macOS.

Welke vertaler is het beste?

Google Translate Het is veruit de bekendste en meest gebruikte vertaal app. Groot pluspunt is het ruime aanbod aan talen. Binnen Google Translate kun je namelijk kiezen uit 103 verschillende talen. De app biedt ook de mogelijkheid om teksten met je camera te scannen, waarna de vertaling in je beeldscherm verschijnt.

Wat is de beste vertaler app?

1. Google Translate. Veruit de populairste vertaalapp, en niet zonder reden. Deze app is zowel voor iOS als Android beshchikbaar en werkt met elke andere app, dus je kunt ook teksten op WhatsApp of Facebook vertalen.

Is het dat of die tekst?

Om terug te wijzen naar een woord dat eerder genoemd is of naar een vorige zin, is het aan te bevelen om in een tekst zo veel mogelijk die en dat te gebruiken. In spreektaal gebruiken we immers meestal ook spontaan die en dat om terug te wijzen.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top