Hvor er rehabiliteringscenter Herning?

Hvor er rehabiliteringscenter Herning?

Når du flytter ind får du informationspjecen “Velkommen til Rehabiliteringscenter, Herning”. Her har vi samlet en række praktiske oplysninger. Personalet på Rehabiliteringscenter, Herning vil med denne pjece ønske dig hjertelig velkommen til vores center med håb om et godt samarbejde. Centret er en selvstændig institution under Herning Kommune.

Kan du henvise til rehabiliteringscenter Herning?

I daglig tale kaldes centret også REHAB. Når du flytter ind får du informationspjecen “Velkommen til Rehabiliteringscenter, Herning”. Her har vi samlet en række praktiske oplysninger. Personalet på Rehabiliteringscenter, Herning vil med denne pjece ønske dig hjertelig velkommen til vores center med håb om et godt samarbejde.

Hvilke plejecentre i Herning?

Rehabiliteringscenter, Herning – Plejecentre i Herning Kommune Rehabiliteringscenter har 36 midlertidige pladser. Der er tale om tidsbegrænsede ophold, tilpasset dine behov. Herning Kommune Skip navigation Til forsiden 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top